Babymassage in Maassluis of Vlaardingen

Je baby laten ontspannen met een babymassage? Dan zit je goed bij Kinderpraktijk Bimbi. Na de geboorte van je baby breken drukke tijden aan. Mamma is aan het herstellen van de bevalling. Familie en vrienden komen de baby bewonderen en je probeert tijd te maken voor jou en je kleine.

Je baby masseren is vooral een fijne manier om tijd met je baby door te brengen en jullie band te versterken. Elkaar goed leren kennen en samen rust en harmonie ervaren. Daarnaast helpt een massage bij de ontwikkeling, omdat je baby slecht slaapt, veel huilt of last heeft van krampjes. Studies van onder andere de  Universiteit van Miami heeft aangetoond dat babymassage uiterst effectief is bij het vergroten van de band  tussen moeder en kind.

babymassage

 

Technieken voor het masseren

Baby’s en jonge kinderen zijn erg gevoelig voor lichamelijk contact, aandacht en rust. Door positieve aanraking kun je op een liefdevolle manier overprikkeling van je baby voorkomen en leert je baby diep te kunnen ontspannen. Een babymassage geeft je baby begrenzing, omhulling van het lichaam en zorgt voor rust en ontspanning.

Tijdens de yoga oefeningen versterk je jouw lichaam én versterk je de band met je baby. Een mooi moment voor ouder en kind. Groot bijkomstig voordeel is dat de zintuigen van je kleintje geprikkeld worden, wat weer een positieve invloed heeft op de ontwikkeling.

Tijdens deze cursus leer je babytaal verstaan. Versterk je band met je baby en ervaar meer vertrouwen en kracht. En bovenal stimuleert een massage het plezier tussen jullie beiden!

 

Contact opnemen Bekijk tarieven

 

Een babymassage, vanaf welke leeftijd?

De cursus babymassage is bedoeld voor ouders met een baby vanaf 2 maanden tot het kindje bijna gaat lopen. Er wordt aandacht besteed aan verschillende technieken op het gebied van yoga en masseren. Je leert communiceren en spelen met je baby doormiddel van babygebaren, liedjes, muziek en spelletjes. Daarnaast heb je contact met andere ouders en is er altijd tijd voor een goed gesprek.

Tussen de massage oefeningen door is er uiteraard alle ruimte om te knuffelen. Maar ook om te troosten, te voeden of te verschonen als jouw kindje dit even nodig heeft.

Baby’s en jonge kinderen zijn erg gevoelig voor lichamelijk contact, aandacht en rust.

Een massage leren geven met Bimbi

Heb je vragen over de cursus babymassage of de kosten van het leren masseren? Of liever direct inschrijven? Wij staan altijd voor jullie klaar. Lees gerust meer over ons of bekijk de aanvullende informatie. Vul gerust het contactformulier in als je contact met ons wilt, of bel ons via 06 233 29 556. Kinderpraktijk Bimbi helpt je graag verder.

Interessante link: In contact met je baby

Contact opnemen Bekijk tarieven
Call Now Button