Bedankt voor de geweldige opening!

Na een paar weken van veel en hard werken was het afgelopen zaterdag, 14 december, dan eindelijk zo ver. Kinderpraktijk Bimbi opende haar deuren in Vlaardingen. Het was een ochtend met een gouden randje. Het was gezellig, blije kinderen, vrolijke kerstmuziek en veel complimenten.

Tijdens de opening was er van alles te proeven en te zien. Er waren diverse kersthapjes, je kon ons gezonde brood proeven en natuurlijk onze kinderlijn van etherische oliën bewonderen. Lees hier meer over in een andere blog!

De ruimte is helemaal ingericht zoals ik dat graag wilde. Waar ik mij vrij voel en vrij kan bewegen, met een mooi lichtinval en gekke, speelse hoeken erin. Een prachtige keuken en een tafel waar ik verliefd op ben. De ruimt waar iedereen kan bijkomen en waar ruimte is voor emoties. De ruimte waar ik de komende jaren met Kinderpraktijk Bimbi zal vertoeven.

Hierbij wil ik iedereen bedanken die mij, op welke manier dan ook, heeft geholpen om dit mogelijk te maken. De opkomst was geweldig en de positiviteit groots! Ik ben overspoeld met bloemen, cadeaus in interesse in mijn werk. Ik ben iedereen heel erg dankbaar!

 

 

 

 

 

Heb jij de opening gemist, maar ben je wel benieuwd? Je kan altijd een afspraken maken via: info@bimbiondersteuning.nl of even bellen naar: +316 233 29 556.

AGENDA
BABYCURSUS: 29 jan, 5 feb, 12 feb en 19 feb van 9.30 tot 10.30
MOMMY2B: 24 januari van 19.00 tot 21.00
GRATIS KOFFIEOCHTEND: 4 februari van 8.30 tot 10.30
KINDERKOOKSCHOOL: 12 februari van 15.00 tot 17.00

interessante link: Onze kinderkookschool 

Call Now Button