Bellenblaas is goed voor kinderen

Schitterend, overweldigend, uitputtend, dat is het leven met kinderen. Soms kan het helpen om samen met je kind in jullie eigen bubbel te stappen en de wereld er omheen even te vergeten. Er zijn een heleboel eenvoudige spelletjes te verzinnen en te vinden die je kind uitdagen en tegelijkertijd ook ontspanning bieden. Bellenblaas staat bij mij toch wel bovenaan het lijstjeZelfs wij als volwassenen zien het mooie, leuke en verrassende van gekleurde geblazen bellen. Bellenblaas is goed voor kinderen. Het werkt mindfull en kinderen van alle leeftijden vinden het geweldig! 

 

Voor baby’s

Stap samen in de wondere wereld van bellen. Neem je kleine op schoot of laat hem voor je liggen. Blaas op een rustige manier bellen en kijk wat er gebeurd. Je kindje kijkt zijn ogen uit! Het werkt ontspannen en tegelijkertijd geef je hem de kans om naar de bellen te grijpen en ze kapot te prikken.

 

Voor grote(re) kinderen

Blaas samen met je kind bellen, terwijl jullie lekker rustig ergens in het gras zitten. Eerst diep inademen en op een uitademing de bel blazen. Jullie gaan pas verder met de volgende ‘bel’, als er geen bellen meer te zien zijn.

– Wat zie je in de bellen die rondzweven?
– Hoe zou het zijn om in zo’n bel te zitten?

 

Bellenblaas is goed voor kinderen. Grote en kleine bellen 

Bellenblaas is er echt in alle verschillende soorten maten. Je kan het online of ik de winkel kopen, kant en klaar of als doe-het-zelf-pakket Voor de allerkleinsten verkopen ze zelfs bellenblaas zonder de chemische toevoegingen van de reguliere variant. Speel eens met de grote van de bellen. Vind jouw kind grote bellen leuk of houdt het meer van kleinere?

 

Call Now Button