Etherische oliën

Etherische olie (ook essentiële olie genoemd) is een uniek geschenk uit de natuur.  Herstellend, beschermend, rustgevend en regenererend. De werking van de etherische oliën zijn ondersteunend aan verschillende (lichamelijke) klachten. Dat is al sinds mensen heugenis bekend. Daarnaast hebben de etherische oliën of geurfrequenties, een holistische werking op energetische aspecten. Hierdoor vult het de eventuele dis-balans aan in je eigen systeem.

Moderne onderzoeken tonen aan dat etherische oliën bij aromatisch gebruik, plaatselijk opbrengen of verdampen, een rustgevende, evenwichtige, reinigende en energieke werking op lichaam en geest kunnen hebben.

Ook voor kinderen kan het prettig werken ter ondersteuning wanneer het ziek is of om in te zetten als er een gebied is dat wat meer aandacht nodig heeft. Sinds kort werkt Kinderpraktijk Bimbi daarom met een lijn speciaal ontworpen voor kinderen!

Een greep uit onze assortiment is bijvoorbeeld;
– Verkouden neusjes; speciaal voor wanneer jou kindje zich niet zo lekker voelt. Ideaal voor de koude maanden!
– Muizenbuik massage olie; tegen vervelende buikkrampen bij baby’s en jonge kinderen.
– Koetje boeh billenbalsem; om de billetjes te verzorgen, maar ook fijn tegen schrale plekken.
– Slaap schaapje: ter ondersteuning bij het slapen gaan. De drukte in het hoofd en lichaam worden gekalmeerd.

– Leeuwenkracht; voor kinderen die het moeilijk vinden om nieuwe dingen aan te gaan. Leeuwenkracht geeft het kind wat meer daadkracht.

Alle oliën, sprays en balsems kunnen op verschillende manieren gebruikt en ingezet worden.

 

Ben je nieuwsgierig geworden of deze oliën iets kunnen betekenen voor jou of je kinderen? Kom gerust eens langs om kennis te maken. Alle oliën zijn gewoon bij mij in de praktijk te koop. Samen kijken we dan welke olie het beste geschikt is en hoe we deze kunnen inzetten.

Ook tijdens onze babycursussen zullen diverse producten worden gebruikt en kun je kennis maken met de lijn speciaal voor de allerkleinste!

 

 

 

Intressante link: Gezonde bakmixen

Call Now Button