Even voorstellen, onze stagiaire Gwendolyn

Gwendolyn stagiaire Bimbi ondersteuning VlaardingenWie is onze nieuwe stagiaire?

Hallo, In deze blog wil ik mij graag aan iedereen voorstellen. Mijn naam is Gwendolyn, ik ben 23 jaar oud en mag het komende halfjaar stage lopen bij kinderpraktijk Bimbi.

Welke opleiding volg jij?

Ik zit momenteel in mijn derde jaar van de opleiding ‘Pedagogiek’ aan de Haagse Hogeschool. Zelf woon ik ook, samen met mijn vriend en kat, in Den Haag.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd lees ik graag en ga ik regelmatig naar de bioscoop. Ook vind ik het fijn om met planten bezig te zijn, waar ik er inmiddels al behoorlijk wat van in huis heb staan. Verder hou ik er van om lekker te koken (en te eten). Ik eet waar mogelijk veganistisch, maar sowieso altijd vegetarisch.

Waarom koos jij voor een stage bij Bimbi?

Voor mijn derdejaarsstage was ik op zoek naar een plek in de richting van opvoedingsondersteuning, welk ook aansloot bij mijn eigen normen, waarden en visie. Zo ben ik uiteindelijk bij Kinderpraktijk Bimbi terecht gekomen. Het komende half jaar zal ik hier drie dagen per week aan de slag gaan.

Ik heb er veel zin in!

Gwendolyn komt ons een half jaar versterken. We hopen natuurlijk op een gezellige tijd samen en dat zij veel van ons kan leren. Succes!

interessante link : gezinsondersteuning
volg ons ook op Facebook

Call Now Button