Op zoek naar een gezinscoach in Den Haag?

Ervaart u problemen in uw gezinssituatie en bent u daarom op zoek naar een gezinscoach? Bent u woonachtig in Den Haag en zou u graag professioneel en deskundige hulp willen om uw gezin te ondersteunen? Neem dan gerust contact op met Praktijk Bimbi om een afspraak te maken met onze ervaren gezinscoach in Den Haag. Wij begrijpen als geen ander dat het opvoeden van uw kind soms erg lastig kan zijn. De opvoeding van kinderen blijft een gevoelige kwestie en er zijn al talloze boeken geschreven over opvoeden, maar elk kind is uniek en elk kind gaat anders om met bepaalde situaties en gebeurtenissen. Omdat elk gezin anders is, hebben wij bij Praktijk Bimbi geen standaard behandelplan die wij toepassen. Maar gaan we samen met u kijken hoe wij u en uw gezin het beste kunnen helpen en bieden wij u ondersteuning die bij uw gezin past. Kunt u wel wat ondersteuning gebruiken bij de opvoeding van uw kind? Aarzel dan niet en maak gerust een afspraak bij Praktijk Bimbi.

 

Samen met praktijk Bimbi aan de slag

Bij Praktijk Bimbi staat uw specifieke situatie centraal: elk kind is anders, elke gezinssituatie is anders en iedereen gaat verschillend om met bepaalde gebeurtenissen. Daarom gaan we samen met u en uw gezin kijken welke manier van behandelen het beste bij jullie past. Wanneer u het gevoel krijgt dat sommige problemen zo hoog oplopen dat u er zelf niet meer uitkomt, dan kan de ervaren en deskundige gezinscoach van Praktijk Bimbi samen met u en uw gezien alles op een rijtje zetten. Soms is eenHulp voor uw gezin bij Bimbi duwtje in de goede richting al genoeg om weer door te kunnen. In de drukke maatschappij waarin wij tegenwoordig leven, wordt er van jongs af aan al veel druk gelegd op kinderen. Kinderen moeten vanaf jonge leeftijd al voldoen aan allerlei verwachtingen. Daarnaast kunnen bepaalde gebeurtenissen een grote impact hebben en is het soms lastig om hier samen als gezin uit te komen. Bij Praktijk Bimbi krijgt u daarom de ondersteuning van onze gezinscoach in Den Haag die bij uw gezin en specifieke situatie past en komen wij bij u thuis of nodigen wij u graag uit in onze praktijk.

 

Maak gerust een afspraak

Bent u op zoek naar ondersteuning van een ervaren gezinscoach in de omgeving van Den Haag? Maak dan vandaag nog een afspraak bij Praktijk Bimbi en wij staan voor u klaar! U kunt contact met ons opnemen via +316 233 29 556, info@bimbiondersteuning.nl of via het contactformulier.

Volg ons op Facebook

Contact opnemen Bekijk tarieven
Call Now Button