Gezinshulp in Den Haag

Wilt u graag gezinshulp in Den Haag of omgeving? Praktijk Bimbi kan u deze ondersteuning bieden, in onze praktijk, maar liever nog bij u thuis. Als u problemen in uw gezinssituatie ervaart, heeft dit invloed op ieder gezinslid. Een gezinscoach kan een ontregeld gezin als de uwe helpen. Hoe de gezinscoach van Bimbi dit doet? Dat is geheel afhankelijk van jullie als gezin. Iedere gezin, maar ook iedere individu, is uniek en reageert anders op bepaalde gebeurtenissen. Er is daarom niet één aanpak bij gezinshulp, onze hulp is altijd afgestemd op uw gezin. Onze ervaren en deskundige gezinscoach helpt u graag om alles op een rijtje te zetten, zodat u stap voor stap (weer) in de goede richting komt.

 

U staat er niet alleen voor

Veel ouders denken dat ze er alleen voor staan in de opvoeding van hun kind(eren). Dat is echter complete onzin als u het ons vraagt. Natuurlijk staat u er niet alleen voor. Wij ondersteunen u graag met advies, kennis en coaching om een zeer prettigeGezinshulp in Den Haag gezinssituatie te creëren waarin iedereen zich zeer op zijn gemak en volledig zichzelf voelt. Middels onze gezinshulp in Den Haag en omgeving willen wij u daar ondersteunen waar u graag hulp krijgt. Die behoefte aan gezinsondersteuning kan er zijn wanneer u:

  • het gevoel krijgt dat sommige problemen zo hoog oplopen dat u er zelf niet meer uitkomt;
  • geen raad meer weet bij de opvoeding en/of het in de hand houden van uw kind(eren);
  • als gezin een heftige gebeurtenis doormaakt die een grote impact heeft op ieders welzijn;
  • geen grenzen weet te stellen voor uw kind(eren);
  • Of bij welke andere lastige situatie dan waarbij het u teveel is geworden.

Durf aan de bel te trekken, want u heeft alleen uw eigen gezin ermee wanneer u te bang bent om ja te zeggen tegen gezinshulp.

 

Hoe gaat Bimbi te werk?

Praktijk Bimbi werkt aan de hand van vijf natuurgerichte principes: energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en psyche. Als praktijk probeert Bimbi de drempel naar ondersteuning zo laag mogelijk te leggen. Soms is een goed gesprek en/of een duwtje in de rug al genoeg om weer door te kunnen. Door zowel naar de mentale, fysieke als emotionele situatie te kijken, streven wij ernaar om u en uw gezin zo volledig mogelijk te helpen om alles in balans en harmonie te brengen. Wilt u meer weten over Bimbi? Lees hier meer over onze werkwijze.

 

Laat uw vraag horen

Bent u op zoek naar gezinshulp in Den Haag of omgeving en vindt u dat het tijd is om actie te ondernemen? Maak dan vandaag nog een afspraak bij Praktijk Bimbi en wij staan voor u klaar! U kunt contact met ons opnemen via +316 233 29 556, info@bimbiondersteuning.nl of via het contactformulier.

Volg ons op Facebook

Contact opnemen Bekijk tarieven
Call Now Button