Zoekt u gezinstherapie in Den Haag?

Merkt u dat uw kind niet lekker in zijn of haar vel zit? Is uw kind vaak verdrietig? Zijn er problemen ontstaan in uw gezin waar u zelf niet meer uitkomt? En bent u daarom op zoek naar gezinstherapie in Den Haag? Dan bent u bij Praktijk Bimbi op de goede plek voor gezinstherapie in Den Haag. Bij Bimbi geven wij u de keus, u bent welkom in onze praktijk, maar wij rijden ook door bijna heel Zuid-Holland om u, uw gezin en uw kind(eren) om u ondersteuning te bieden. Op deze manier kunnen u en uw gezin vanuit een veilige en vertrouwde omgeving werken aan de problemen die in uw gezin zijn ontstaan. Gezinstherapie in Den Haag bij Praktijk Bimbi is volledig gericht op uw specifieke situatie en samen met u onderzoeken we wat de beste manier is om jullie gezin te helpen. Op zoek naar gezinstherapie in Den Haag? Maak dan vandaag nog een afspraak bij Praktijk Bimbi!

 

Ondersteuning van praktijk Bimbi door middel van gezinstherapie

Wanneer komt gezinstherapie Den Haag goed van pas? In deze drukke maatschappij wordt er van jongs af aan al veel druk op kinderen gelegd en ervaren zij het gevoel dat ze aan allerlei verwachtingen moeten voldoen. Daarnaast kunnen kinderen te maken krijgen met lastige situaties en heftige gebeurtenissen, zoals pesten op school, een scheiding of het overlijden van een dierbare, waardoor zij met zichzelf en met hun omgeving in de knoop kunnen komen. Wanneer u het gevoel krijgt dat u en uw gezin hier zelf niet meer uitkomen, dan kan gezinstherapie in Den Haag bij Praktijk Bimbi u helpen bij het zoeken naar een oplossing. Samen met u en uw gezin gaan we op zoek naar een passende behandelmethode en kijken we samen hoe wij u en uw gezin het beste kunnen helpen. Soms kan een klein duwtje in de goede richting in de vorm van gezinstherapie in Den Haag u al helpen om weer door te kunnen. Bij Praktijk Bimbi werken we vanuit een praktijk of komen we bij u thuis. Op deze manier komt er een vertrouwd gezicht bij u thuis om in een vertrouwde omgeving samen aan de slag te gaan. Gezinstherapie van Praktijk Bimbi werkt op basis van vijf natuurgerichte principes: energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en psyche. Samen met u en uw gezin gaan we aan de slag om uw gezin weer in balans te krijgen, zodat elk gezinslid weer lekker in zijn of haar vel zit.

 

Over praktijk Bimbi

Wij van praktijk Bimbi voor gezinstherapie in Den Haag richten ons voornamelijk op kinderen en ouders met kinderen tot een leeftijd van 12 jaar, omdat wij sterk van mening zijn dat het heel erg belangrijk is om elke vorm van problematiek zo snel mogelijk aan te pakken. Praktijk Bimbi voor onder andere kindertherapie in Den Haag is er dus voor ouder en kind. Door middel van deze kindertherapie in Den Haag kan er passende hulp worden geboden aan alle leden van het gezin. We bieden graag hulp aan alle ouders die er niet helemaal uit komen met de opvoeding van de kinderen of hier een tikkeltje onzeker over zijn. Daarnaast kunnen wij ook als gezinscoach fungeren voor uw gezin en ondersteuning bieden bij de persoonlijke ontwikkeling in de breedste zin. Naast gezinstherapie, bieden wij nog meer diensten aan:

 

Missie en visie van praktijk Bimbi voor gezinstherapie

Wij vinden het individu en de maatschappij, in combinatie met het gezin, school en/of werk heel erg belangrijk. Omdat het individu in onze ogen van groot belang is, bieden we al onze cliënten zorg op maat aan. We kijken naar de fysieke, mentale en emotionele situatie van gezin zodat we er voor kunnen zorgen dat we deze belangrijke elementen weer in balans en harmonie kunnen krijgen en ook daadwerkelijk kunnen houden. Om deze balans en harmonie weer terug te krijgen verdiepen wij ons in de persoonlijke levensgeschiedenis, behoeften en gewoontes van het kind en de rest van het gezin. Omdat we samenwerken met kind en gezin en rust en tijd nemen voor de mensen, voelen onze cliënten zich geborgen en begrepen bij ons. Wij vormen een stabiele omgeving voor onze cliënten, waardoor ze hun problemen bij ons kwijt durven en onze hulp toelaten. Hierbij zijn ‘samen, warmte en eigenheid’ belangrijke en bovenal overkoepelende begrippen die belangrijk zijn tijdens ons werk. Onze cliënten hoeven niet naar ons toe te komen, maar wij komen naar hen. Dit doen we op deze manier omdat we het heel erg belangrijk vinden dat zowel kind als ouder het eigen huis ziet als een vertrouwde plek waar iedereen welkom is. Dit zorgt er ook voor dat wij de leefomgeving kunnen zien en een vertrouwensband kunnen opbouwen met het gezin.

 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Bent u op zoek naar gezinstherapie in Den Haag? Of heeft u nog vragen en wilt u graag meer informatie over gezinstherapie? Neem dan gerust contact
op met Praktijk Bimbi door het contactformulier in te vullen.

 

Contact opnemen Bekijk tarieven
Call Now Button