Op zoek naar gezinstherapie in Maassluis?

Zijn er in de loop der jaren problemen in uw gezin ontstaan? En komt u hier zelf niet meer uit? Bent u daarom op zoek naar hulp en ondersteuning van een professional? En bent u benieuwd wat gezinstherapie in Maassluis voor u en uw gezin kan betekenen? Bekijk dan eens de mogelijkheden bij Praktijk Bimbi. Wij bieden gezinstherapie in Maassluis bij u thuis, zodat u samen met uw gezin in de vertrouwde en veilige omgeving van thuis kunt werken aan de problemen die er zijn ontstaan. Ligt u bijvoorbeeld in scheiding? Wordt uw kind gepest op school? Of zijn er andere problemen die de balans in uw gezin verstoren? Neem gerust contact op met Praktijk Bimbi en samen kijken we hoe wij u kunnen helpen.

 

Praktijk Bimbi

Bij Praktijk Bimbi staat het welzijn van het kind en de ouder altijd voorop. In deze drukke maatschappij wordt er veel druk gelegd op zowel de ouders als op het kind. Al vanaf jongs af aan moeten kinderen elke dag weer aan hoge verwachtingen voldoen en soms komen kinderen hierdoor met zichzelf of met hun omgeving in de knoop. Heeft u het gevoel dat u er als gezin samen niet meer uitkomt? En zou u graag hulp willen om de balans in het gezin te herstellen? Dan staat Praktijk Bimbi voor u klaar! gezinstherapie in MaassluisWij werken vanuit een praktijk, maar komen ook bij u thuis. Op deze manier kunnen we vanuit een veilige en vertrouwde omgeving werken om de balans in het gezin terug te vinden. Bij Praktijk Bimbi staan vijf natuurgerichte principes centraal: energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en pscyhe.

 

Samen op zoek

Ieder mens in anders, elk gezin is anders en iedereen reageert verschillende op bepaalde situaties. Daarom is er bij Praktijk Bimbi geen standaard protocol, maar gaan we samen met u en uw gezin op zoek naar de beste oplossing voor jullie situatie. Wij onderzoeken welke manier het beste voor jullie is en hoe wij jullie het beste kunnen helpen. Bij Praktijk Bimbi proberen we de drempel naar het zoeken van hulp en ondersteuning zo laag mogelijk te houden en zorgen wij ervoor dat er een vertrouwd en bekend gezicht bij jullie thuis komt.

 

Interesse?

Bent u op zoek naar gezinstherapie in Maassluis? Aarzel dan niet een maak gerust een afspraak bij Praktijk Bimbi. U kunt contact met ons opnemen via +316 233 29 556, info@bimbiondersteuning.nl of via het contactformulier.

Volg ons op Facebook

Contact opnemen Bekijk tarieven
Call Now Button