Mommy2B

Mommy2B, voor zwangere vrouwen en kersverse moeders!

Hoi  Mommy2B, Onder het genot van een kopje thee en  gezonde lekkernijen maak je nieuwe contacten, kunnen ervaringen worden gedeeld, tips worden uitgewisseld en is er altijd ruimte voor een luisterend oor. We helpen elkaar om in balans te blijven tijdens deze bijzondere periode en bewust stil te staan bij het wonderlijke proces van nieuw leven. Samen met andere vrouwen, die net als jij ook (bijna) moeder zijn!

We bespreken thema’s waar jij mee te maken kan krijgen en nodige regelmatig andere deskundigen uit. We besteden bijvoorbeeld aandacht aan een gezonde voeding, de bevalling en de eerste maanden. Daarnaast organiseren we momenten om als mamma helemaal tot rust en te komen en nieuwe krachten op te doen. Iedere keer op een andere manier met een balans tussen inspanning en ontspanning.Aanstaande moeders

Het allerbelangrijkste is dat de groep een fijne plek is om elkaar te ontmoeten en om vol kracht de nieuwe maand in te gaan!

Ben je enthousiast geworden en geeft het je dat wat je nodig hebt?

Aanmelden kan via het formulier onderaan deze pagina.

Wil je graag een bepaald thema behandelen, heb je ideeën of vragen voor een deskundige? Laat het ons weten, wij zullen ons uiterste best doen om op je wensen in te spelen!

Beschikbare data in 2019

  • 24 januari
  • 21 februari
  • 20 maart
  • 24 april

Tijd: van 19.00 tot 21.00

Inschrijven voor Mommy2B
Investering
Je bent als mamma altijd van harte welkom om aan te sluiten. Je kunt er voor kiezen om (eenmalig) per maand te betalen, maar je kunt jezelf ook verwennen met een strippenkaart.

Prijzen zijn inclusief drinken, gezonde versnaperingen en materialen

  • Eenmalige deelname: € 12.50
  • Strippenkaart 3x deelname: € 32,50
  • Strippenkaart 6x deelname: € 60,-

[gravityform id=”8″ title=”false” description=”true”]

Volg ons op Facebook
interessante link: in contact met je baby

Call Now Button