Week van de opvoeding

Deze succesvolle actie is helaas weer ten einde, houdt onze website in de gaten voor nieuwe acties en workshops.

De Week van de Opvoeding staat in het teken van opvoeden en ouderschap. Wat is een goede opvoeding? Wat vind je belangrijk in het ouderschap en wat doet het met je?

Van 7 t/m 13 oktober is het weer de Week van de Opvoeding en ook dit jaar doet Kinderpraktijk Bimbi weer mee met allerlei leuke en interessante activiteiten over opvoeden, opgroeien en ouderschap.

 

Thema 2019: Hand in hand

Opvoeden doe je niet alleen, maar samen. Hand in hand met ouders of opvoeders, spelen ook de school, sportvereniging, buren, vrienden en familie een rol in de opvoeding van het kind. Zij vormen samen de omgeving waarin kinderen opgroeien en worden opgevoed. Hoe beter opvoeders en betrokken organisaties samenwerken en elkaar versterken, hoe beter het kind gezond, kansrijk en veilig kan opgroeien.

Ons programma voor de week van de opvoeding

Wil jij graag deelnemen (één) van onze activiteiten? Dat kan! Deelnamen is gratis, maar aanmelden verplicht.


OpvoedParty

Hand in Hand opvoeden en samen in gesprek over diverse opvoedvragen; voor een goed gesprek over opvoeden vanuit de eigenWIJSheid van ouders! In deze korte bijeenkomst maak je kennis met onze opvoedparty’s. De OpvoedParty is bedoeld voor iedere opvoeder die behoefte heeft aan een leuk en leerzaam gesprek over opvoeden. Goed of fout is niet belangrijk in deze setting. Iedere ouder doet het op zijn/haar manier en daar kunnen anderen weer van leren.

Data: Dinsdag 8 oktober 2019 van 19:00 tot 20:00

Workshop babymassage

Tijdens deze workshop maak je kennis met babymassage. Daarnaast leer je  andere ouders kennen en is er voldoende tijd voor een goed gesprek.

Aan deze workshop mag je deelnemen met je baby vanaf 2 maanden tot het kindje bijna gaat lopen. (Nog) geen baby? Geen probleem! Wij hebben prachtige poppen ter beschikking zodat je toch kan deelnemen!

Data: Woensdag 9 oktober 2019 van 09:30 tot 10:30

 

OpvoedParty of Workshop Babymassage boeken?

[gravityform id=”7″ title=”false” description=”true”]

Call Now Button