Hoera, zwanger!

De meeste van jullie weten het ondertussen wel; therapeut Chiara is, na het begeleiden van vele ouders, (pasgeboren) baby’s en kinderen nu zelf zwanger van haar eerste kindje. Eind februari 2021 gaat zij met verlof, om in maart haar kindje te verwelkomen.

De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met het zoeken van een passende vervangster, en dat was een hele klus. Het is tenslotte niet niks om je praktijk en alle cliënten over te dragen aan iemand anders. Het was een hele zoektocht, maar het is gelukt!  Rowena is een zeer gewaardeerde collega, opgeleid als psycholoog en mede werkzaam als coach met diverse specialisaties.

‘’ Ik heb heel veel vertrouwen in Rowena. Van haar kennis en deskundigheid, maar ook menselijkheid en inlevingsvermogen ben ik meermaals getuigen geweest. Met een gerust hart draag ik mijn praktijk aan haar over, wetende dat iedereen in goede handen is. ‘’

Even voorstellen

Ik ben Rowena Bagman, moeder van een prachtige dochter, Leilani (2017) en verloofd met Remco, topsporter, personal trainer en pedagogisch professional. Samen wonen wij in Hoogvliet, maar dromen er van om ooit weer meer richting onze geboorteplaats Ede te verhuizen. Midden in de natuur. Ik geniet ontzettend van de natuur, het gevoel van de zon brandend op mijn huid, de geur van de lucht en het ruisen van de zee, de nasi goreng van mijn vader en een goed boek. Ik kan daarentegen absoluut niet tegen smakgeluiden en het geluid van fluitende mensen.

Vrienden en familie omschrijven mij als een zorgzame, leergierige, doelgerichte, altruïstische wereldverbeteraar. Die af en toe wat koppig, perfectionistisch en streng voor zichzelf kan zijn, maar vooral altijd het goede ziet in mensen.

Maatwerk in de begeleiding

Na mijn studie psychologie ben ik mij verder gaan specialiseren in het coachen van ouders en kinderen. Hier voelde ik mij in thuis. Deze visie, denk- en werkwijze paste echt bij mij. Het gaf mij meer de vrijheid voor maatwerk in de begeleiding dan de protocollen binnen de psychologie. Al mijn opgedane kennis en methodes neem ik wel mee in mijn huidige begeleiding, waardoor er een unieke combinatie ontstaat tussen wetenschap, kennis en intuïtie.

Tijdens mijn tweede jaar tot kinder- en opvoederscoach heb ik Chiara leren kennen en hebben we altijd contact gehouden. Ik voelde mij dan ook vereerd toen ze mij vroeg om haar, tijdens haar verlof, te vervangen.

Ik kijk er heel erg naar uit om samen met jou te kijken waar je nu staat, waar je naar toe zou willen en wat er voor nodig is om daar te komen.

Voel je, ook tijdens de afwezigheid van Chiara, welkom in de praktijk!Chiara is zwanger en tijdens haar verlof zal Rowena haar vervangen

Interessante link: In contact met je baby

Call Now Button