Een kindercoach in Den Haag gezocht?

Merkt u dat uw kind niet lekker in zijn of haar vel zit? Wordt uw kind bijvoorbeeld gepest, liggen u en uw partner in scheiding of zijn er andere zaken waardoor u merkt dat uw kind zich niet fijn voelt? En bent u daarom op zoek naar een ervaren kindercoach in de omgeving van Den Haag? Neem dan gerust contact op met Praktijk Bimbi en samen met u en uw kind gaan we aan de slag om te zorgen dat uw kind weer lekker in zijn of haar vel zit. Bij Praktijk Bimbi werken vanuit een praktijk, maar komen we ook bij u thuis. Op deze manier kan onze kindercoach in de veilige omgeving van thuis werken aan de problemen waar u kind tegenaan loopt. Benieuwd naar de mogelijkheden bij Praktijk Bimbi?

 

Praktijk Bimbi staat voor u klaar

In de drukke maatschappij waarin wij leven, wordt er veel druk gelegd op kinderen. Al vanaf jongs af aan moeten kinderen aan allerlei verwachtingen voldoen en in onze praktijk zien we vaak dat kinderen door de druk van deze continu aanwezige verwachtingen met zichzelf en hun omgeving in de knoop komen te zitten. Daarnaast krijgen kinderen soms te maken met lastige situaties en heftige gebeurtenissen: denk bijvoorbeeld aan een scheiding, gepest worden op school of het overlijden vanKindercoach Den Haag een dierbare. Dit soort gebeurtenissen kunnen ervoor zorgen dat uw kind uit balans raakt en niet meer weet hoe hij of zij hiermee om moet gaan. Wanneer dit gebeurt, dan kan een kindercoach helpen om uw kind weer in balans te brengen en/of een duwtje in de goede richting geven, zodat uw kind weer door kan.

 

Samen aan de slag

Kindercoach bij Praktijk Bimbi is volledig gericht op het kind en zijn of haar hulpvraag. Elk kind is uniek en elk kind gaat anders om met een bepaalde situatie. Daarom gaan we samen met uw kind op zoek naar een manier en een behandelmethode die bij uw kind past. De hulp die wij bieden is zeer laagdrempelig omdat wij ook bij u thuis komen: op deze manier hoeft uw kind niet naar een vreemde omgeving, maar kan hij of zij in een veilige en vertrouwde omgeving blijven.

 

Neem gerust contact op

Bent u op zoek naar een kindercoach in Den Haag? Maak dan gerust een afspraak bij Praktijk Bimbi en samen kijken we naar uw specifieke situatie en hoe wij uw kind op een zo goed mogelijke manier kunnen helpen. U kunt ons bereiken door te bellen naar +316 233 29 556, een mailtje te sturen naar info@bimbiondersteuning.nl of via het contactformulier.

Interessante link: Kindercoaching
Volg ons op Facebook

Contact opnemen Bekijk tarieven
Call Now Button