Kinderpraktijk Bimbi is er voor alle kinderen én hun ouders!

Hoe jong je kind ook is, ze hebben heel snel door dat er iets aan de hand is. Kinderen pikken bewust of onbewust nieuws op over het Coronavirus vanuit hun omgeving. Net zoals bij volwassenen kan dit bij kinderen veel vragen oproepen. In veel gevallen is de thuissituatie veranderd en zijn gezinnen soms hele dagen met elkaar thuis. Dit kan leuk zijn, maar ook lastig. Daarbij zijn veel kinderen bang geworden Bmbi staat klaar voor ieder kinddoor de situatie, bijvoorbeeld omdat ze zelf niet ziek willen worden of bang zijn dat opa of oma doodgaat. Kinderpraktijk Bimbi is er voor al deze kinderen!

Want ook tijdens Corona blijven we iedereen in aangepaste vormen van therapie of overige behandelingen voorzien. Er zijn speciale trajecten voor kinderen met Corona-angsten en ook voor alle andere hulpvragen blijven we goed bereikbaar. Dat kan bijvoorbeeld via video call, zoom, telefoon, chat of e-mail. Deze vormen zijn in een periode zoals deze even waardevol als een face-to-face gesprek. Huidige trajecten gaan gewoon door, en ook voor nieuwe (intake)gesprekken is er voldoende ruimte.

Blijf ook tijdens deze periode zorg dragen voor je (mentale) gezondheid en maak gerust een afspraak!

 

Gratis Corona-werkboekje

 

In deze tijd van onzekerheid willen we kinderen wat meer zekerheid geven. We hebben wellicht 0,0% controle op het virus, we hebben wel 100% invloed! Daarom hebben wij een Corona-werkboekje ontworpen. Een boekje met uitleg en doe-het-zelf opdrachten. Speciaal voor kinderen die wat meer rust nodig hebben..

Aanvragen kan via: info@bimbiondersteuning.nl


Voor ouders is er een speciale hulplijn.
Een landelijke actie van het KindercoachGilde waar Kinderpraktijk Bimbi graag aan mee doet.

Omdat we ons er zo bewust van zijn hoe pittig deze crisis kan zijn en dat je af en toe even stoom af zou willen blazen, je verhaal kwijt zou willen of gewoon eens even wilt sparren over wat nu het beste voor jou en je kinderen is bieden wij volledig gratis ons luisteren oor aan! We denken graag met je mee en staan je te woord wanneer je daar behoefte aan hebt. We denken met je mee en supporten jou op een zodanige manier dat jij zelf een oplossing vindt mocht dit nodig zijn. We doen dit belangeloos en willen op deze manier onze kwaliteiten inzetten in deze tijd.

Gratis telefonisch bereikbaar op dinsdag tussen 10.00 en 12.00 en op donderdag tussen 9.00 en 10.30.

 

Call Now Button