Kinderpraktijk Delft gezocht?

Bent u op zoek naar een kinderpraktijk in Delft? Praktijk Bimbi staat graag voor u klaar. We hopen als ouder natuurlijk allemaal dat de opvoeding van onze kinderen eenvoudig verloopt, maar helaas kan opvoeden een behoorlijke klus zijn. Allereerst hoort en krijgt u heel veel informatie over ‘hoe het zou moeten’; in boeken, online en van uw omgeving. Maar er is geen standaard recept voor de opvoeding van een kind, ieder kind is namelijk anders en heeft een andere opvoeding nodig. Lastig, want soms zou het best fijn zijn om een checklist te kunnen volgen en dat de opvoeding daarmee succesvol blijkt. Kunt u wel wat ondersteuning gebruiken van een professional bij de opvoeding van uw kind? Niets om u voor te schamen! Sterker nog, u én uw kind hebben er alleen maar profijt van! Praktijk Bimbi helpt u van harte als uw kinderpraktijk in Delft.

 

Contact opnemen Bekijk tarieven

 

Uw kinderpraktijk in Delft

Als uw kinderpraktijk in Delft, stelt Praktijk Bimbi het welzijn van u als ouder en uw kind centraal. Kinderen zijn de bouwstenen van onze maatschappij; onze toekomst. Vanaf een zeer jonge leeftijd voelen kinderen deze druk al, bijvoorbeeld op school. Dit kan voor wrijving en onzekerheid zorgen. Hulp en ondersteuning van onze kinderpraktijk in Delft is dan ook niet geheel overbodig. Wij willen deze drempel voor u als ouder zo laag mogelijk leggen. Zo kan het voorkomen dat een goed gesprek of een klein duwtje in de rug al voldoende is. Hiervoor komen wij graag bij u thuis, in de vertrouwde omgeving van u en uw kind. Hier kan iedereen gewoon ‘zijn’, wat de ondersteuning veel natuurlijker zal laten verlopen! Naast dat wij uw kinderpraktijk in Delft zijn, kunt u ook onze hulp inschakelen wanneer u woonachtig bent in andere delen van Zuid-Holland als Den Haag, Maassluis of Rijswijk.

Bent u nieuwsgierig geworden naar hoe onze kinderpraktijk in Delft nou precies te werk gaat? We leggen het u graag uit! Bij Praktijk Bimbi wordt er zoveel mogelijk gewerkt met de vijf natuurgerichte principes. Deze vijf natuurgerichte principes zijn: ‘energie’, ‘prikkeloverdracht’, ‘drainage’, ‘voeding’ en tot slot ‘psyche’. Hier komt ook een stukje spiritualiteit bij kijken. Wij bieden u de juiste en meest geschikte ondersteuning die u nodig heeft. Bijvoorbeeld wanneer u als ouder worstelt met het vinden van de juiste opvoeding. Dit kan zich bijvoorbeeld uiten in het feit dat u uw kind maar niet op tijd op school krijgt, er veel gehuild wordt of dat het kind niet naar u wilt luisteren. Er is sprake van een storing, een ruis in de communicatie. Een buitenstaander kan dit objectief waarnemen en u hierbij helpen! Tevens kan het ook best zo zijn dat uw kind het moeilijk heeft, bijvoorbeeld omdat hij of zij wordt gepest of misschien door een scheiding van de ouders. Samen met u en uw kind gaan we werken aan de oplossing!

 

 

Over de kinderpraktijk in Delft

Wij van kinderpraktijk Delft richten ons voornamelijk op kinderen en ouders met kinderen met een leeftijd van 0 tot 12 jaar oud, wij zijn er dus voor ouder en kind. Dankzij kinderpraktijk Delft kan er passende en goede hulp worden geboden aan het hele gezin. Wij bieden de volgende diensten aan:

 

Contact opnemen Bekijk tarieven

 

Missie en visie van kinderpraktijk Delft

De medewerkers van kinderpraktijk Delft vinden het individu en de maatschappij, in combinatie met het gezin, school en/of werk van groot belang. Daarom bieden we al onze cliënten zorg op maat aan. Tijdens de hulp kijken we naar de fysieke, mentale en emotionele situatie van het kind en het gezin. Wanneer we hier bij helpen, verdiepen we ons in de levensgeschiedenis, gewoontes en behoeften van het kind, zodat we er voor kunnen zorgen dat we deze belangrijke elementen weer in balans en harmonie kunnen krijgen en ook daadwerkelijk kunnen houden. We werken samen met het kind en andere gezinsleden en nemen en geven veel rust en tijd. Hierdoor voelen onze cliënten zich geborgen, goed gehoord en veilig bij ons. Hierdoor wordt de drempel om over de problematiek te kunnen spreken, lager. De woorden ‘samen, warmte en eigenheid’ zijn belangrijk tijdens ons werk, omdat deze woorden symboliseren dat we alles samen doen met de cliënt. Onze cliënten hoeven niet naar ons toe te komen, maar wij komen naar hen. Wij handelen op deze manier omdat we het als zeer belangrijk achten dat zowel kind als ouder het eigen huis ziet als een vertrouwde plek waar iedereen welkom is, waaronder wij van kinderpraktijk Delft. Dit zorgt er voor dat we de leefomgeving van het kind kunnen en langzaamaan een vertrouwensband op kunnen bouwen.

 

 

Heeft u vragen of wilt u contact opnemen?

Wilt u graag hulp van onze kinderpraktijk in Delft? Of wilt u het een en ander aan ons vragen? Wij staan altijd voor u en uw gezin klaar. Lees gerust meer over ons, bekijk onze werkwijze of tarieven. Vul gerust het contactformulier in als u contact met ons wilt. Wij van de kinderpraktijk in Delft helpen u graag verder.

Volg ons op Facebook

 

Contact opnemen Bekijk tarieven
Call Now Button