Kindertherapie in Den Haag

Kindertherapie Den Haag komt steeds vaker voor en al komt het misschien wel zo over, dat kindertherapie steeds vaker voorkomt betekent in principe niet per sé iets verkeerds. Er is namelijk steeds meer aandacht voor de manier waarop kinderen opgroeien en hoe zij zich kunnen ontwikkelen. Kindertherapie is een laagdrempelige en kortdurende vorm van therapie die kan bijdragen aan een positieve ontwikkeling van uw kind. Het is wel zo dat de maatschappij steeds meer draait om (vroeg) presteren en aan allerlei verwachtingen voldoen. Deze druk kan een jong kind (onbewust) al gauw voelen, waardoor een kind zich ongelukkig kan gaan voelen. Als uw kind zich daar ongelukkig door voelt, wilt u daar natuurlijk het liefst zo snel mogelijk iets aan doen door middel van Kindertherapie in Den Haag bij praktijk Bimbi. Wij willen uw kind dan ook heel graag helpen en daarom biedt Praktijk Bimbi kindertherapie in Den Haag aan.

 

Voor wie is Bimbi’s kindertherapie?

De kindertherapie die wij in Den Haag aanbieden, is geschikt voor kinderen tussen de 0 en de 12 jaar oud die niet helemaal lekker in hun vel zitten en met zichzelf of hun omgeving in de knoop zijn geraakt. Dit kan te maken hebben met allerlei lastige situaties en soms heftige gebeurtenissen, maar ongeacht wat de reden van dit gevoel ook is; een kind hoort zich niet gestrest, eenzaam of in de knoop te voelen. Een kind hoort zich kind te voelen, zonder vervelende zorgen. U hoeft als ouder niet toe te kijken hoe uw kind op het moment ongelukkig is, want u kunt samen kiezen voor kindertherapie in Den Haag bij Bimbi. Wij zullen samen met uw kind op zoek gaan naar een prettige manier voor uw kind en uw gezin om zijn of haar hulpvraag te beantwoorden en de problemen die hij of zij ervaart onder ogen te zien en weer op te lossen.

Wilt u meer weten over wat wij doen en wat we voor u en uw kind kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

Kindertherapie in Den Haag van praktijk Bimbi werkt zo veel mogelijk op basis van een werkwijze die gebaseerd is op vijf natuurlijke principes:

  • Energie
  • Prikkeloverdracht
  • Drainage
  • Voeding
  • Psyche

Wilt u graag weten of kindertherapie in Den Haag een goede methode is om uw kind te helpen zich beter te voelen? Hier leest u veelvoorkomende redenen voor kindertherapie vanuit de ogen van het kind.

 

Over Praktijk Bimbi

Omdat wij van praktijk Bimbi in Den Haag van mening zijn dat elke vorm van problematiek zo snel mogelijk aangepakt moet worden, richten wij ons voornamelijk op kinderen en ouders met kinderen tussen de leeftijd van 0 tot en met om en nabij 12 jaar oud. Bimbi is voor ouder en kind, er kan door middel van kindertherapie Den Haag hulp geboden worden aan het complete gezin. Praktijk Bimbi biedt hulp aan al die ouders die graag een stukje opvoedkunde meekrijgen van een expert, omdat ze er zelf niet helemaal uit komen of onzeker zijn over hun opvoeding van de kinderen. Daarnaast kunnen wij als kindercoach fungeren voor uw kind en uw kind ondersteuning bieden in de breedste zin van persoonlijke ontwikkeling. Naast kindertherapie, Bimbi praktijk kind ondersteuningbieden wij nog meer diensten aan:

Onze praktijk is aangesloten bij de BATC. Dit is de beroepsorganisatie voor natuurgeneeskunde en natuurgerichte therapeuten.

 

Onze missie en visie

Wij vinden het individu, samenhangend met het gezin, school en/of werk en de maatschappij heel erg belangrijk. Omdat we het individu heel erg belangrijk vinden, bieden we hulp op maat. We kijken naar de mentale, fysieke en emotionele situatie en streven er naar om deze belangrijke elementen in balans en harmonie te krijgen en ook daadwerkelijk te houden. Wij van Bimbi kindertherapie in Den Haag verdiepen ons in de persoonlijke levensgeschiedenis, behoeften en gewoontes. Omdat we samenwerken, rust en tijd nemen voor de mensen voelen onze cliënten zich geborgen en begrepen. Wij vormen een stabiele omgeving voor onze cliënten. Hierbij zijn ‘samen, warmte en eigenheid’ overkoepelende begrippen. Onze cliënten hoeven niet naar ons toe te komen, omdat we het belangrijk vinden dat zowel kind als ouder thuis ziet als een vertrouwde plek waar iedereen mag komen. Wij gaan naar onze cliënten toe, zodat we de leefomgeving zien en een vertrouwensband kunnen opbouwen.

 

Meer weten over kindertherapie?

Wilt u meer weten over wat kindertherapie is en wat het voor uw kind en de rest van uw gezin kan betekenen? Neem dan gerust contact
met ons op. Wij vertellen u graag meer over de kindertherapie die wij in Den Haag en omgeving bieden.

Volg ons op Facebook

Contact opnemen Bekijk tarieven
Call Now Button