Zoekt u opvoedondersteuning in Den Haag?

Het opvoeden van kinderen kan een behoorlijke klus zijn. Er zijn al talloze opvoedkundige boeken geschreven en iedereen heeft er zijn of haar eigen mening over. Maar elk kind is anders en elk kind reageert anders op verschillende situaties. Heeft u problemen met het opvoeden van uw kind? Kunt u hier wel wat ondersteuning en hulp van een professional van gebruiken? En bent u daarom op zoek naar opvoedondersteuning in Den Haag? Maak dan vandaag nog een afspraak bij Praktijk Bimbi. Wij begrijpen als geen ander hoe lastig het kan zijn om kinderen op te voeden en te begrijpen waarom uw kind bepaalde patronen vertonen. Bij Praktijk Bimbi gaan we bij u thuis aan de slag om samen een manier te vinden die bij uw situatie en uw kind past. Uiteraard bent u ook welkom in onze praktijk! Benieuwd naar de mogelijkheden bij Praktijk Bimbi?

 

Steun bij opvoeding van Praktijk Bimbi

Praktijk Bimbi draait om het welzijn van kind en ouder. Wanneer u problemen ervaart in het opvoeden van uw kind of in de gezinssituatie, dan is het zoeken van hulp en ondersteuning een erg belangrijke stap. In veel gevallen kan een goed gesprek of een klein duwtje in de goede richting er al voor zorgen dat jullie weer samen door kunnen. Door al vroegtijdig bepaalde problemen aan te pakken, zullen u en uw kind daar veel baat bij hebben. Omdat professionele hulp zoeken voor sommigen een erg grote stap kan zijn, komt Praktijk Bimbi bij u thuis of bent u welkom in onze praktijk. Op deze manier kunnen wij u helpen met uw problemen in de veilige en vertrouwde omgeving van thuis en proberen wij de drempel naar ondersteuning zo laag mogelijk te leggen.

 

Aan de slag bij u thuis

Wij komen bij u thuis en samen met u en uw kind kijken we naar uw specifieke situatie. Wij geloven dat elk kind anders is en er geen standaard oplossing is voor elk probleem. Daarom kijken we goed wat voor jullie de beste manier is en wat het beste bij u en uw kind past. Wanneer we een goede manier hebben gevonden om jullie problemen aan te pakken, gaan we samen aan de slag bij u thuis!

 

Maak gerust een afspraak

Heeft u interesse in opvoedondersteuning in Den Haag? Maak dan gerust een afspraak bij Praktijk Bimbi. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +316 233 29 556. Daarnaast kunt u ons bereiken door een mailtje te sturen naar info@bimbiondersteuning.nl of door middel van het
contactformulier.

 

Contact opnemen Bekijk tarieven
Call Now Button