Paramedici moeten praktijken sluiten

Noodgedwongen moest ik mijn praktijk sluiten. De veiligheid is anders helaas niet te waarborgen. Daarbij is er ook door de overheid besloten dat paramedici allemaal dicht moesten.

Als natuurgericht vaktherapeut val ik onder de noemer paramedici.Praktijk noodgedwongen sluiten

Tot mijn grote schrik hebben wij nergens recht op. Er is voor ons géén financiële steun om onze huur en andere kosten kunnen blijven betalen. Onze beroepsgroep heeft geen recht op de staatshulp, maar moeten wel hun deuren sluiten. Ook verzekeraars en andere organisaties zijn niet thuis nu we om hulp vragen.

Ondanks dat Kinderpraktijk Bimbi digitale consulten aanbied en gezinnen nog steeds zo veel mogelijk ondersteund, is het lastig om de vaste lasten te dekken.

Dit hoorde de plaatselijke radio en nodigde ons uit voor een telefonisch interview.

Het interview was te horen op

Zaterdag 4 maart tussen 08.00 en 10.00 uur in “Mens & Samenleving”, via de kanalen van SCHIE FM

Zondag 4 maart tussen 12.30 en 13.00 uur in “Mens & Samenleving”, en maandag t/m vrijdag tussen 14.00 en 16.00 uur in ‘Het RegioMagazine’, bij Omroep Vlaardingen.

 

Teken de petitie

De petitie die rond gaat kun je vinden op onze sociale media kanalen en via het linkje hieronder. Tekenen jullie hem ook, zodat mijn collega’s en ik zonder al te veel problemen en schulden kunnen blijven bestaan?

   –> Steun ons!

 

Call Now Button