Positieve energie voor 2020

Dit is alweer de laatste blog van 2019.

Wat vliegt de tijd! Ik wil graag vooruitblikken, maar ook nog even kort terugkijken. Er staat een nieuw jaar op de stoep. Een nieuw jaar vol nieuwe ervaringen, uitdagingen en kansen.Gelukkig nieuwjaar voor 2020

De laatste weken heb ik van alles voor mijzelf op een rijtje moeten zetten. De boel is hier namelijk over het algemeen altijd mooi overzichtelijk geordend, maar met de verhuizing was het allemaal eeeeeventjes wat minder. Geen man overboord, het was allemaal maar tijdelijk. Ondertussen heb ik voor mijzelf nieuwe systemen bedacht én b-ij-n-a- helemaal uitgevoerd ‘ZUCHT’.

Dit jaar heb ik belangrijke stappen gezet zoals je waarschijnlijk gezien hebt. Hierdoor ervaar ik de start van 2020 ook als een echte nieuwe start van Kinderpraktijk Bimbi; een nieuwe locatie, een uniek concept met voeding, het gebruik en verkoop etherische olie, de KPNI voedingslijn en natuurlijk de Kinderkookschool. Dit jaar heb ik meer stappen genomen dan alle voorgaande jaren.

En ook volgend jaar zet ik nog nieuwe stappen, zoals de verkoop van home made Kefir en een eigen weerbaarheidtraining. Ook zal ik meer tijd gaan investeren in het geven van trainingen en cursussen aan professionals.  Denk hierbij bijvoorbeeld aan het samenwerken met de eigenaren, managers en teams die willen investeren in professionaliteit in de kinderopvang; van babycursussen tot voedingsbeleid en teambuilding. Als jij ook gelooft dat er meer nodig is om de pedagogische kwaliteit te versterken in jouw organisatie dan mag je me altijd een mailtje sturen!

Sluit jij dit jaar ook iets af? Ontstaat er hierdoor ook ruimte voor iets nieuws waar jij met positieve energie mee aan de slag gaat? Als dit niet het geval is, neem dan nu een moment om na te denken waar je in 2020 graag mee aan de slag gaat. Durf te dromen!

Ik wens jullie hele gezellige en ontspannen feestdagen.

Tot in 2020!

Ik wens jou en zij die jou omringen,
het allerbeste voor het nieuwe jaar.
Geluk in grote en in kleine dingen,
maar bovenal: gelukkig met elkaar!

Interessante link: Weerbaarheids training voor kinderen

Call Now Button