Chiara van der Linden

 
Augustus 2017 opende Chiara de deuren van Kinderpraktijk Bimbi in Maassluis. In oktober 2020 verhuisde de praktijk naar een mooie locatie in Vlaardingen nabij het centrum. Een ruimte die zij altijd al wilde hebben. Met grote ramen, veel ruimte en de natuur op loopafstand.
 
Chiara werkt als coach en therapeut en heeft zich de afgelopen jaren verdiept in de natuurgeneeskunde. Al vanaf jongs af aan ervaart zij een grote liefde voor de kleinste mensen op onze aarde. Ze vind het fascinerend om bij kinderen het individu en hun eigenheid waar te nemen. Niet één kind is hetzelfde en er is niet één manier van opvoeden. Daarom draait het bij haar voornamelijk om bewust ouderschap.
 
In de praktijk helpt zij gezinnen graag om vanuit eigen basis te groeien, te verwerken en sterker te worden. Dit doet ze al jaren vanuit een holistische visie: er is altijd een reden voor het gedrag van een kind. Hierbij kijk ik naar de mentale, fysieke en emotionele situatie. Op basis van hoofd, hart en handen zet ik ervaringsoefeningen, materialen en werkvormen in, onderbouwd met duidelijke theorieën, eyeopeners en inzichten. Verbinding, begrip, gezonde voeding, ritme, warmte en omhulling, slapen, spelen en opvoeden vanuit je hart, krijgen daarbij aandacht.

 

Ze is gespecialiseerd in baby’s, voeding en gedrag en daarnaast echtscheidingen. Waar de samenleving voornamelijk kijkt naar het kind, maakt Chiara graag de vertaalslag naar de boodschap. Het gedrag van een kind heeft altijd een boodschap voor ouders, opvoeders en zelfs de samenleving als geheel.

Call Now Button