Over ons

Leren, ontdekken en ontwikkelen in een natuurlijke omgeving waar rust, reinheid en heling centraal staat.

Iedereen heeft een innerlijke richtingaanwijzer naar harmonie en geluk. Een stem vanuit je dromen, verlangens, passie en motivatie. In het drukke, lawaaiige leven dat wij leven, is het soms moeilijk om deze stem te horen. Of om te luisteren en te volgen wat ons echt blij maakt. Wij helpen kinderen en hun ouders graag om vanuit eigen basis te groeien en sterker te worden, zodat je de weg naar geluk weer op kunt pakken.

Omdat wij geloven, dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn, kijken we altijd naar het groter geheel; de mentale, fysieke en emotionele situatie. We werken hierbij met hoofd, hart en handen en zetten ervaringsoefeningen, materialen en werkvormen in, onderbouwd met duidelijke theorieën, eye-openers en inzichten.

Daarbij kijken we binnen onze ondersteuning altijd naar het individu en leveren zo veel mogelijk hulp op maat. We verdiepen ons in de persoonlijke levensgeschiedenis, gewoontes en behoeften. We werken samen, nemen rust en tijd voor mensen, waardoor ieder zich geborgen en begrepen voelt. Een stabiele omgeving met overkoepelende begrippen zoals ‘Samen, warmte en eigenheid’.

Samen kijken we naar wat ons gedrag en het gedrag van kinderen ons te vertellen heeft. Kinderen communiceren tenslotte ondermeer doormiddel van gedrag. Zij willen ons iets duidelijk maken. Het heeft een functie en een doel die wij moeten leren begrijpen. Omdat dit geld voor alle leeftijden, werkt Kinderpraktijk Bimbi met ouders en hun kinderen van nul tot twaalf jaar.

Wij worden erkend door BATC Beroepsorganisatie

Kinderpraktijk Bimbi is aangesloten bij BATC; Beroepsorganisatie voor natuurgeneeskundige en natuurgerichte therapeuten.

Chiara van der Linden, natuurgericht Vaktherapeut.

Wij werken zo veel mogelijk op basis van de vijf natuurgerichte principes: energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en psyche. Deze zijn met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar, waardoor aandacht voor elk belangrijk is om een goede balans te verkrijgen.  Klik hier Voor meer informatie over onze werkwijze

Volg ons op Facebook
Interessante link: Gezinsondersteuning

Call Now Button