Over ons

Leren, ontdekken en ontwikkelen in een natuurlijke omgeving waar rust, reinheid en heling centraal staat

 

Iedereen heeft een innerlijke richtingaanwijzer naar harmonie en geluk. Een stem vanuit je dromen, verlangens, passie en motivatie. In het drukke, lawaaiige leven dat wij leven, is het soms moeilijk om deze stem te horen. Of om te luisteren en te volgen wat ons echt blij maakt. Wij helpen kinderen en hun ouders graag om vanuit eigen basis te groeien en sterker te worden, zodat zij de weg naar geluk weer op kunnen pakken.

 

Omdat wij geloven, dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn, kijken we altijd naar het groter geheel; de mentale, fysieke en emotionele situatie. We werken hierbij met hoofd, hart en handen en zetten ervaringsoefeningen, materialen en werkvormen in, onderbouwd met duidelijke theorieën, eye-openers en inzichten. Samen kijken we naar wat ons gedrag en het gedrag van kinderen ons vertelt. Kinderen communiceren tenslotte ondermeer doormiddel van gedrag. Zij willen ons iets duidelijk maken. Het heeft een functie en een doel die wij moeten leren begrijpen. Omdat dit geldt voor alle leeftijden, werkt Kinderpraktijk Bimbi met ouders en hun kinderen van nul tot twaalf jaar.

 

Chiara van der Linden

Zij opende in augustus 2017 de deuren van Kinderpraktijk Bimbi in Maassluis. In oktober 2020 verhuisde de praktijk naar een mooie locatie in Vlaardingen nabij het centrum. Een ruimte die zij altijd al wilde hebben. Met grote ramen, veel ruimte en de natuur op loopafstand.
Chiara werkt als kindercoach/therapeut en biedt praktische orthomoleculaire ondersteuning aan het hele gezin. Ze begeleidt al jaren gezinnen vanuit de holistische visie: er is altijd een reden voor het gedrag van een kind. Ze is gespecialiseerd in baby’s, voeding en gedrag en daarnaast echtscheidingen. Waar de samenleving voornamelijk kijkt naar het kind, maakt Chiara graag de vertaalslag naar de boodschap. Het gedrag van een kind heeft altijd een boodschap voor ouders, opvoeders en zelfs de samenleving als geheel.

 

Rowena Bagman

Rowena is vanaf 2021 aan boord bij Kinderprakijk Bimbi. Na haar studie psychologie is zij zich verder gaan specialiseren in het coachen van ouders en kinderen. Hier voelde zij zich al snel thuis. De visie, denk- en werkwijze past bij Rowena het gaf haar direct de vrijheid voor maatwerk in de begeleiding. Meer dan de protocollen binnen de psychologie. Al haar opgedane kennis en methodes neemt zij mee in haar huidige begeleiding, waardoor er een unieke combinatie ontstaat tussen wetenschap, kennis en intuïtie.

 


Kinderpraktijk Bimbi is aangesloten bij BATC; Beroepsorganisatie voor natuurgeneeskundige en natuurgerichte therapeuten.

Wij werken zo veel mogelijk op basis van de vijf natuurgerichte principes: energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en psyche. Deze zijn met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar, waardoor aandacht voor elk belangrijk is om een goede balans te verkrijgen.  Klik hier Voor meer informatie over onze werkwijze

Volg ons op Facebook
Interessante link: Gezinsondersteuning

Call Now Button